De Succesfactoren

 

1. Tal van vastgoeddiensten

EPC-platform biedt tal van vastgoeddiensten aan via haar partners. Eén aanvraagformulier invullen volstaat om de talrijke formaliteiten verbonden aan het verkopen, verhuren of (ver)bouwen te regelen aan de beste prijzen.

 

2. snelle en juiste service

EPC-platform brengt u in contact met de juiste dienstverleners in een mum van tijd. U hoeft niet meer te zoeken in diverse ellenlange lijsten naar de gepaste leveranciers.

 

3. Concurrentiële prijzen

Vraag gratis verschillende offertes aan bij energiedeskundigen & keurders in uw buurt, vergelijk en kies de beste. Voor de diensten die wettelijk gezien enkel door erkende controleorganismen mogen worden uitgevoerd, gaat EPC-platform actief op zoek naar die organismen die een uitstekende service aanbieden aan de scherpste tarieven.   

 

4. Gecontroleerde kwaliteit

Onze dienstverleners worden zorgvuldig opgevolgd en regelmatig geëvalueerd. Interne en externe onafhankelijke controle-organismen dragen bij tot ons streefdoel van 100%-klantentevredenheid.

 

5. Ecologisch verantwoord door lokale dienstverlening

De lokale dienstverleners zijn de motor van onze groene bedrijfsvoering. Verplaatsingskosten worden herleid tot het absolute minimum. Geen nodeloze milieubelasting in ons systeem.