Algemene info voor de professional 

 

EPC-platform biedt de energiedeskundige, en deskundigen die aanverwante diensten leveren, de kans om zich extra kenbaar te maken op de sterk-groeiende markt van de energieprestatie.
 
U verhoogt uw zichtbaarheid en professionaliteit door slim en efficiënt te adverteren via dit online energieprestatie info- en aanvraagplatform. U ontvangt geen informerende mails, maar uitsluitend gerichte offerte-aanvragen (leads) van geïnteresseerde klanten in uw buurt en dit aan de laagste tarieven per lead.

Tegen een geringe vergoeding per ontvangen offerte-aanvraag wordt u of uw bedrijf getoond aan potentiële klanten die uw dienstverlening wensen. Teneinde gerichte aanvragen te garanderen voor de deskundige, en een professionele dienstverlening naar de aanvrager toe, wordt er een opdeling gemaakt obv de marktsegmenten EPC verkoop & verhuur, EPB-verslaggeving (EPC nieuwbouw), EPC publieke gebouwen, Energieaudit & energieadvies, EnergieAdviesProcedure, veiligheidscoördinatie, keuring van de stookolietank, thermografie en keuring van de privé-riolering. 
 
U bepaalt zelf voor welke specialisaties dat u leads wenst te ontvangen.

 

      U betaalt per ontvangen offerte-aanvraag/websiteklik. Geen aanvragen/kliks, geen kosten! 
            
      U bepaalt uw maximale budget. Geen verrassingen!

      Geniet van de absoluut laagste prijs per succesvolle lead. Ontvang exclusieve leads! 

      Uw betalingen en offerteverkeer zijn 100% transparant en vrij te raaplegen via uw beveiligde account. 
 
      Wees zichtbaar op het eerste energieprestatie info- en aanvraagplatform!