Over ons

 

EPC-platform, dé online referentie voor energieprestatie & certificatie

EPC-platform, sinds 2010 het online platform voor alle EPC-info en aanvragen, informeert u eenduidig over alles wat met energieprestatie van gebouwen te maken heeft en brengt u geheel vrijblijvend en gratis in contact met de juiste lokale energiedeskundigen en experten over gans Vlaanderen.

EPC-platform biedt een antwoord op het hedendaagse marktkluwen en brengt duidelijkheid voor de bewuste internetgebruiker die op zoek is naar een (all-in) betrouw- en betaalbare dienstverlening op de energieprestatiemarkt.

 

Talrijke gebundelde vastgoeddiensten

EPC-platform levert in gans Vlaanderen erkende, onafhankelijke energiedeskundigen voor particulieren en professionelen die vastgoed verkopen, verhuren, uitbaten, bouwen of verbouwen. Daarnaast kan u ook allerlei bijkomende diensten aanvragen zoals de keuring van de elektrische installatie, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, keuring van de stookolietank, etc.

 

Bekwaamheid met een visie

EPC-platform, een initiatief van Greendot Engineering, is opgericht door een jong team van ingenieurs met ervaring in de energieprestatie- en IT-sector. Via een efficiënt groen-sociaal beleid zal EPC-platform de verkoper, verhuurder, (ver)bouwer en uitbater een goedkopere energieprestatiedienst verlenen die voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. EPC-platform werkt doorheen Vlaanderen uitsluitend met lokale dienstverleners en is bijgevolg uiterst ecologisch in z’n bedrijfsvoering.