Energietips goed voor fikse besparing op energiefactuur

Energietips goed voor fikse besparing op energiefactuur

21/05/2011

 
Bond Beter Leefmilieu startte in december 2010 een 4 maanden durend proefproject, genaamd Energiejacht. De 3300 gezinnen die deelnamen aan het Vlaamse initiatief, kregen praktische energietips om hun energieverbruik te doen dalen. Deze alledaagse tips waren goed voor een energiebesparing van maar liefst 8,6%. Volgens de projectcoordinator Bernard Govaert van Bond Beter Leefmilieu is dit een groot succes en zal er zonder twijfel een vervolgverhaal worden voorzien voor het geslaagde proefproject.
 
West-Vlaanderen bespaarde gemiddeld 11 procent op de energiefactuur en behaalde hiermee de hoogste score in Vlaanderen. Limburg strandde als laagste op 5%, maar dit is louter te wijten aan het feit dat de Limburgers al heel ver staan met energiebesparing, aldus Energiejacht. 
 
  

Geïnteresseerd in energietips en energiebesparing?

Ook u kan vrij beschikken over tal van energietips die uw verbruiksfacturen naar omlaag zullen halen. Kijk alvast op onderstaande website als u zich wenst in te schrijven voor een toekomstig Energiejacht-project of schrijf u in op onze nieuwsbrief als u energietips in uw mailbox wenst te ontvangen. 
 
 
www.energiejacht.be
Energietips ontvangen in uw mailbox?
 
 


Terug naar energie nieuws overzicht