Edubuild 2011 - Bouw & renovatie beurs publieke gebouwen

Edubuild 2011 - Bouw & renovatie beurs publieke gebouwen

5/10/2011


Edubuild, de nationale vakbeurs voor bouw, renovatie, inrichting en onderhoud van publieke gebouwen, laat u gedurende de tweedaagse beurseditie, 20 en 21 oktober 2011, toe om tal van professionals in deze sectoren te ontmoeten.
 
 

De exposanten op Edubuild 2011

U kan bij de exposanten informatie inwinnen over duurzame technieken, kennismaken en contacten leggen met fabrikanten, invoerders en leveranciers van producten en diensten in het segment van bouw, renovatie, inrichting en onderhoud van publieke gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen, sportcentra en overheidsgebouwen. Brandend actueel zijn de leveranciers-exposanten van energiezuinige producten en diensten die een positieve invloed hebben op het EPC van publieke gebouwen. Zij zullen dan ook omvangrijk vertegenwoordigd zijn op de 2e editie van Edubuild.
 
 

Wat is er te zien tijdens Edubuild

Energievriendelijke en duurzame bouwoplossingen, innovatieve technieken voor verlichting, brandpreventie en digitaal gestuurde toegangscontrole. Meubilair, milieuvriendelijke onderhoudsproducten en afvalbeheer. Het is maar een greep uit de vele diensten en producten die Edubuild te bieden heeft. De beurs richt zich op alle professionals die te maken hebben met de bouw of uitbating van publieke gebouwen.
 
 

Data en openingsuren

Edubuild 2011 gaat door te Gent, op de site van Flanders Expo. Er is parkeermogelijkheid vlakbij de expohallen. 
 

Donderdag             20 oktober 2011              van 10u00 tot 20u00
Vrijdag  21 oktober 2011   van 10u00 tot 18u00

 


  
 
www.Edubuild.com  
 
 
 


Terug naar energie nieuws overzicht