6de Energiecongres - Energie-efficiënt (ver)bouwen  - Technopolis Mechelen

6de Energiecongres - Energie-efficiënt (ver)bouwen - Technopolis Mechelen

27/12/2013


De Vlaamse Confederatie Bouw organiseert op 27 maart 2014 het 6de energiecongres te Mechelen, Technopolis. Ontdek als bouwprofessional in energiezuinig (ver)bouwen innovatieve cases in nieuwbouw en renovatie! U heeft zich als BEN-voorloper geregistreerd op de website van het Vlaams Energieagentschap, dan is het 6de energiecongres een unieke kans om uw intenties vorm te geven.

Inschrijven kan via volgende webpagina van het VCB: Inschrijven 6de Energiecongres
 
 

Waar en wanneer gaat het 6de energiecongres door?

Op 27 maart 2014 kan u vanaf 14u30 terecht in Technopolis Mechelen. Na een warm onthaal volgt de plenaire opening. Er zijn drie parallelle workshops ingepland, gaande van hernieuwbare energie-oplossingen in nieuwbouw voor residentiële en niet-residentiële gebouwen tot energietechnieken gefocust op de renovatiemarkt. Rond 19u is er een netwerkmoment voorzien met een hapje en een drankje.
 
 

Wie zijn de deelnemers van het energiecongres?

  • Aannemers
  • Architecten
  • Studiebureaus
  • Beleidsmensen
  • Fabrikanten & invoerders
 
 

BEN jij als bouwprofessional mee?

Wilt u als professional in de bouw meer weten over de BEN-principes die worden verplicht vanaf 1 januari 2021? Het 6de energiecongres informeert u eenduidig aangaande het bijna-energieneutraal bouwen tijdens haar interactieve workshops en netwerkmomenten.
 
Inschrijven kan via volgende webpagina van het VCB: Inschrijven 6de Energiecongres  

 
 

 
 


Terug naar energie nieuws overzicht